Бананове сорбе - Image

Бананове сорбе

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей десерт можна також назвати банановим морозивом. Тому що для приготування сорбе вам також потрібно буде збивати інгредієнти і заморожувати їх у морозилці. Можна ще сказати, що ця страва не просто бананова, вона і апельсинова, і лимонна - цитрусова, що робить її ще кращою. По-перше, апельсин і лимон надає не надто солодкий смак морозиву. Навпаки, цитрусові роблять його свіжим і насиченим. По-друге, цитрусові - це не просто джерело вітаміну С, а й багатьох інших вітамінів і корисних речовин. Тому зробивши бананове сорбесобі до вечері, ви багато в чому виграєте, адже ви отримаєте солодкий і корисний десерт з фруктів.

Ingredients

Банани

1000 г.

Лимони

400 г.

Апельсини

200 г.

Цукор

150 г.

Сік (яблучний або виноградний)

200 мл.

Preparation steps

01

Почистити лимони та апельсини, видалити кісточки і помістити в блендер. Подрібнити.

02

Почистити банани і також подрібнити в блендері.

03

Змішати всі отримані маси.

04

Додати сік, цукор і ретельно перемішати.

05

Отриману масу поставити в морозильник на 5-6 годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Бананове сорбе – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua