Запечені баклажани з фетою - Image

Запечені баклажани з фетою

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви скучили за літом, за теполим ніжним сонечком? Вам хочеться побалувати себе чимось смачненьким і корисним? Тоді ця страва, проста у приготуванні і під силу навіть самій недосвідченій господині буде для вас безцінною знахідкою. Витративши всього лише 60 хвилин ви отримаєте надзвичайно смачний і корисний продукт, справжнє джерело вітамінів, мікро і макроелементів. Нарізані кубиками баклажани запечені в духовці, приправлені лимонним соком і соєвим соусом, в дуеті з фетою сколихнуть в пам'яті спогади теплого літнього вечора і залишать на губах присмак Середземноморського бризу. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Eggplant
32.39 - 40.00

Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Eggplant

2 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Runa Vinegar 9% 0.75l

1 ст. л.

Litniy Med Honey 750g

1 ст. л.

Spice Pepper Mix

1 ч. л.

Eco Roman Cumin 15g

1/2 ч. л.

Garlic

2 зуб.

Lemon

40 г

Chong Soy Sauce 1l

1 ст. л.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

50 г

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 200°С. Нарізати баклажани кубиками і скласти у велику миску. Злегка посипати сіллю і відкласти в сторону, поки готується маринад.

02

Змішати оливкову олію, оцет, мед, перці, розчавлений часник і кмин.

03

Злити рідину з баклажанів і полити їх маринадом.

04

Запікати овочі в духовці протягом 40 хвилин. Вийняти з духовки і дати трохи охолонути.

05

Змішати лимонний сік і соєвий соус, полити баклажани.

06

Фету розкришити.

07

Розкласти запечені овочі по тарілках і посипати фетою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min