
Вірменський салат з червоної квасолі
Квасоля відома більшості людей як корисний продукт, а для вегетаріанців вона стала одним із способів заміни м'яса. Мається на увазі за кількістю білків, які квасоля містить у своєму складі. Але люблять її, на жаль, мало хто. Або скоріше просто не вміють готувати? Способів приготування і варіантів вживання квасолі безліч. Одним з найпопулярніших способів - в салатах. Приклад такого салату - Вірменський салат. У його склад входить крім квасолі також часник і велика кількість зелені, тому за смаком він виходить досить пікантним. А заправлено це все найкориснішою заправкою - оливковою олією.
Ingredients
Часник
20 г.
Петрушка
30 г.
Олія оливкова
20 мл.
Лимон
20 г.
Квасоля червона
200 г.
Кінза
30 г.
Базилік
20 г.
Preparation steps
01
Квасолю відварити до готовності в підсоленій воді. Кінзу і петрушку помити, просушити і подрібнити.
02
З лимона вичавити сік. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Базилік помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores