Американський пивний суп - Image

Американський пивний суп

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Те, що американці люблять експериментувати з продуктами на кухні, давно не секрет. І скажімо, у них це непогано виходить. Навіть не дивлячись на те, що їх історія не така давня, як, наприклад, європейська, все ж вони вміють дивувати різними рецептами. Ось як суп з пивом. Зразу потрібно відзначити, що такий рецепт точно тільки не для маленьких дітей. Зате для компанії чоловіків або просто друзів - це якраз те, що треба. Використовувати замість бульйону пиво - досить сміливе рішення. Але якщо ви не боїтеся пробувати нові страви, тоді вам якраз буде доречний цей рецепт. Завдяки хлібу і пиву суп виходить досить ситний. Так що їсти його можна навіть без гарнірів і других страв.

Ingredients for the recipe

Chouffe Dark Beer 8% 0.33l
105.88

Chouffe Dark Beer 8% 0.33l

330 ml

Ingredients

Chouffe Dark Beer 8% 0.33l

400 мл.

Yeast-free Rye Bread 300g

200 г.

Akvulya Still Water 2l

0,5 ст.

Auchan Lemon Zest in Jar 45g

1 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Preparation steps

01

Зрізати з хліба скоринки, м'якуш тонко нарізати, залити пивом і залишити на 3 години.

02

По закінченні часу довести до кипіння суміш пива з хлібом, додати цукор, цедру і варити 5 хвилин.

03

Подрібнити суміш у блендері до однорідної маси і знову довести до кипіння. При подачі на стіл оформити вершками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min