Ягня карі - Image

Ягня карі

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ягня карі – неймовірно ароматна, ефектна і дуже смачна індійська страва. Ніжне, делікатне і корисне м'ясо під екзотичним соусом підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана. За рахунок додавання традиційних для Індії пряних спецій, таких як карі і коріандр, м'ясо набуває пікантну гостроту, властиву стравам індійської кухні. Успіх цієї страви багато в чому залежить від вибору правильного рису. Краще всього використовувати індійський довгастий басматі. Завдяки приємному тонкому аромату, що нагадує попкорн, і вишуканому солодкуватому смаку басматі називають «королем рису». Він володіє високим водопоглинанням і здатний вбирати в себе аромати і запахи всіх інгредієнтів, з якими він готується.

Ingredients

Баранина

1 шт

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Консервовані помідори

400 г

Рис

1 ст.

Карі

1 ст. л.

Оливкова олія

1 ст. л.

Бульйонний кубик курячий

1 шт.

Коріандр

0,5 ч. л.

Перець чорний мелений

5 г

Preparation steps

01

Відварити м'ясо ягняти, охолодити і нарізати  кубиками.

02

Нагріти олію на великій сковороді на середньо-сильному вогні.

03

Додати нарізану цибулю і обсмажувати близько 3 хвилин.

04

Додати 1 ст. ложку порошку карі і обсмажувати ще хвилину.

05

Додати помідори, м'ясо і курячий бульйон.

06

Довести до кипіння і тушкувати, періодично помішуючи, близько 15 хвилин.

07

Одночасно зварити рис відповідно до вказівок на упаковці.

08

Приправити насінням коріандру і порошком карі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Ягня карі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua