
Заварний сметанний крем
Заварний крем - це, мабуть, самий універсальний крем, який підійде для різних видів тіста, ним можна мазати найрізноманітніші тортики. Іноді навіть (можливо всі мами так робили в дитинстві) можна просто його наварити і їсти ложкою як десерт до чаю. Власне, справа ваша, як краще його застосувати. Додавши сметану в заварний крем, ви зробите його ще більш насиченим, крем матиме новий смак, який неможливо забути. Влаштуйте собі приємний домашній свято з улюбленим тортом, в якому можна застосувати заварний крем. Насолоджуйтеся приємним смаком заварного сметанного крему з чаєм, кавою або молоком в приємній компанії.
Ingredients
Яйця
2 шт.
Цукор
1 ст.
Борошно
3 ст. л.
Вершкове масло
150 г.
Ванільний цукор
2 г.
Сметана
1 ст.
Preparation steps
01
Змішати сметану, яйце і борошно, додати цукор. Ретельно перемішати і поставити на водяну баню.
02
Варити до загустіння, постійно помішуючи. Остудити.
03
Потім вершкове масло збити з 1 ст. л. цукру.
04
Далі у збите масло поступово додати сметанний крем. Головне, щоб обидві маси були однієї температури.
05
Збити до пишної піни. Крем готовий.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores