Закуска з баклажанів по-болгарськи - Image

Закуска з баклажанів по-болгарськи

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Закуска з баклажанів по-болгарськи - чудова закуска і до обіду, і до святкового застілля, а також дуже смачна закуска до шашлику. Особливий смак і запах їй надають часник, петрушка і оцет. Цей рецепт для тих, хто любить гострі страви. Готується дуже легко, приготування не забере у вас багато часу. Для приготування цієї закуски підбирайте тільки синьо-чорні, невеликі, довгасті і злегка недостиглі плоди. Вони містять менше насіння, мають ніжний смак. Якщо під рукою є баклажани - не полінуйтеся і здивуєте своїх близьких.

Ingredients for the recipe

Grilled Eggplant
289.00

Grilled Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Grilled Eggplant

600 г.

Runa Vinegar 9% 0.75l

40 мл.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

100 мл.

Garlic

2 шт.

Salt Egypt

за смаком

Parsley 70g

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи рослинною олією, обсмажити, нарізані смужками вздовж, баклажани, з кожного боку, до м'якості.

02

Остудити баклажани, після чого зняти шкірку. Подрібнити, покласти в миску.

03

Додати в миску до баклажанів рослинну олію, розім'яти до стану пюре. Після чого додати дрібно нарізаний часник і петрушку, посолити і додати оцет. Залишити на 15 хвилин, після чого ретельно перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min