
Трюфелі рослинні
Любите солодощі, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є. Пропонуємо Вам з корисних і доступних інгредієнтів, які знайдуться на кухні у будь-якій господині, приготувати в домашніх умовах приголомшливий десерт – рослинні трюфелі – смачні кулясті цукерочки з фініково-горіхової суміші, посипані какао-порошком, з начинкою із цільного мигдалю. Мінімум зусиль і максимум задоволення. Прекрасне частування до чаю, що по достоїнству оцінять і дорослі, і діти. А гості так взагалі будуть у захваті. Свою горду назву солодощі отримали завдяки схожому зовнішньому вигляду з вишуканим дорогим делікатесом – грибом трюфелем, який можна зустріти в дубових і букових лісах південної частини Франції.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Walnut
150 г.
Ronik Dates 1kg
150 г.
Almond
100 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
60 г.
Preparation steps
01
Мигдаль залити холодною водою на 15-20 хвилин, а потім зняти шкірку. Волоські горіхи подрібнити в блендері до стану борошна. Фініки промити, додати до горіхів і знову перемолоти.
02
Взяти трохи подрібненої маси, приплюснути, в серединку покласти мигдаль і сформувати кульку. Так зробити з усією масою і горіхами. На суху тарілку просіяти какао і обваляти в ньому кульки. Поставити цукерки на 10-15 хвилин у холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores