
Тарт "Слива в шоколаді"
Що таке тарт? Тарт - це варіант відкритих пирогів, характерний для французької кухні. Тарт "Слива в шоколаді" - оригінальна солодка випічка. Спробувавши приготувати її один раз, Ви, без сумніву, будете час від часу повертатися до цього рецепту. Особливість запропонованого тарта полягає в тому, що це пиріг-перевертиш. Треба відзначити, що сливи і шоколад - дуже гармонійне поєднання продуктів. Кілька порад по процесу приготування. Сливу вибирайте сорту "Угорка". Викладаючи охолоджене тісто на шар слив, акуратно вминайте його по периметру форми (так у Вас утворяться бортики пирога). А обережно вминаючи тісто по всій поверхні форми, Ви досягнете того, щоб сливи занурилися в тісто.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dark Plum
500 г.
Cottage Cheese 9%
125 г.
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Homemade Butter
185 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч. л.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Dobryk Baking Powder
1 ст. л.
Maxim's Dark Chocolate 39g
40 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
5 ст. л.
Preparation steps
01
Змішати борошно, розпушувач, 1 яйце, 125 г. м'якого масла, сир, 50 г. цукру, ванільний цукор і 1 ст. л. сметани. Замісити тісто і поставити в холодильник.
02
Розігріти 60 г. масла на сковороді, всипати 100 г. цукру і корицю. Постійно помішуючи, чекати поки цукор не карамелізується. Після цього зняти з вогню і відразу ж перелити карамель у форму, швидко розподіляючи її по дну. На карамель викласти порізані сливи.
03
Охолоджене тісто розкачати і, обережно вминаючи, викласти його на сливи. Випікати пиріг у духовці 40-45 хвилин при температурі 180°C. Готовий пиріг перевернути дном вгору.
04
У 5 ст. л. молока розчинити шоколад, постійно помішуючи. Швидко полити глазур'ю пиріг.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores