
Сирники
Це страва прийшла до нас з російської кухні. Відповідно, роблять її з сиру, який змішують з борошном, і яйцями. Це найпростіший рецепт таких сирних млинців. Але не дивлячись на це, сирники - це невід'эмна страва із раціону багатьох сімей. Особливо сирники люблять діти, оскільки вони солодкі і смачні. А сир ще і дуже корисний для молодого організму, тому що в ньому багато кальцію. Якщо ви бажаєте поекспериментувати, то можна додати і курагу, моркву, груші. Подають сирники, поливши їх сметаною або згущеним молоком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Vash Tsukor White Sugar 5kg
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Mriya Vanilla Sugar 10g
1 пакетик
Preparation steps
01
Сир протерти через сито.
02
Додати яйце, цукор, сіль, ванілін і просіяне борошно. Все добре вимішати.
03
Можна також додати в тісто родзинки або добре подрібнений банан.
04
Відокремлювати з маси невеликі порції ложкою і, формуючи круглі плескаті сирники, злегка обваляти в борошні.
05
Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки, зменшивши при цьому вогонь (приблизно 5 хвилин на кожній стороні).
06
Подавати гарячими разом зі сметаною, варенням, медом або фруктами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores