Полуничні кекси - Image

Полуничні кекси

Number of servings: 12Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Такий десерт як кекси з'явився досить давно, ще в Стародавньому Римі. У ті часи їх робили із граната, горіхів і родзинок, змішуючи все це в ячмінному пюре. Звичайно ж, спочатку форма кексів була схожа на хліб, у формі "цегли", це в наш час вже стали робити їх невеликими і у формочках. Назва цього десерту з'явилася вже в Середні століття, від сполучень слів "фрукти" (з старофранцуської) і "пиріг" (з давньосаксонської). Зараз кекси - це популярний десерт в багатьох країнах. Наприклад, у Румунії випікають їх до великих свят, а в Америці дуже популярні кекси з горіхами. Все таки у кожному разі кекси - це завжди смачна закуска до чаю.

Ingredients for the recipe

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
327.60 - 333.79

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

750 ml

Ingredients

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

60 мл

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

Dobryk Baking Powder

2 ч. л.

Strawberries

240 г

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

120 мл

7 Flour 1kg

1,7 ст.

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

120 г

Preparation steps

01

Змішати в маленькій мисці масло з молоком і яйцем. Злегка збити.

02

Змішати у великій мисці борошно з сіллю, корицею, розпушувачем і цукром.

03

Нарізати полуницю, додати в борошняну суміш і перемішати.

04

Додати молочну суміш, перемішати.

05

Викласти тісто в приготовану форму.

06

Випікати в розігрітій духовці (190°С), близько 16 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min