Полуничний торт (без випікання) - Image

Полуничний торт (без випікання)

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Смачний і солодкий десерт - це не обов'язково величезні торти, які дійсно дуже хочеться з'їсти. Але при цьому вони настільки калорійні, що потім дуже несолодко тим, хто стежить за своєю фігурою (несолодко у всіх сенсах). Тому рецепт нашого полуничного торта буде до речі для всіх без винятку. Ну як тут відмовишся від торта із соковитою полуничкою і з сиром? А якщо ще й випікати його не потрібно ... Стільки плюсів в одному десерті. Адже сир дуже корисний, дієтологи рекомендують їсти його ввечері, щоб зберігати м'язову масу і не наганяти жирову. А полуниця відмінно скрасить будь-який десерт. Це чудовий варіант для будь-якого приводу.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

60 г.

Delicia Marharytka Milk Glaze Cookies

150 г.

Strawberries

250 г.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

300 г.

Cottage Cheese 9%

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g

200 мл.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

50 мл.

Dobryk Gelatin 15g

15 г.

Preparation steps

01

Подрібнити печиво з маслом. Викласти масу у форму, утрамбовуючи. Поставити в холодильник. Молоко підігріти і розчинити в ньому желатин. Йогурт, протертий сир і цукор збити міксером.

02

Полуницю помити і нарізати шматочками (або розморозити). Додати в сирну масу полуницю і желатин. Все добре перемішати і залишити на 30 хвилин у холодильнику. Вершки збити в пишну піну. Додати їх до сирної маси і збити.

03

Вилити начинку на корж з печива. Поставити торт в холодильник мінімум на 8 годин. Готовий торт прикрасити за бажанням.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min