
Рисовий коктейль
Рисовий коктейль - чудовий напій, що має освіжаючі властивості. Рис використовується короткий. Його потрібно гарненько промити і замочувати не менше 8-ми годин. Для замочування використовується охолоджена кип'ячена або магазинна вода. Змішувати в блендері воду з рисом необхідно на найвищій швидкості протягом 5-ти хвилин. Якщо немає дрібного ситечка, процідіть коктейль через марлю і теж двічі. Рідина після цього повинна вийти однорідною, без грудочок. Коричневий цукор можна замінити медом - вийде теж дуже смачно і ще корисніше. За бажанням кількість цукру можна зменшити. У спеку додайте в приготований коктейль лід.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
100 г.
Akvulya Still Water 2l
500 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
30 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ч. л.
Preparation steps
01
Рис добре промити і замочити на ніч у воді.
02
Змішати в блендері воду з рисом. Потім, через дрібне сито пропустити коктейль двічі.
03
Додати молоко, корицю і ванільний цукор, коричневий цукор. Добре перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores