
Печиво "Кокосанки"
Як-то кажуть, відчуйте райську насолоду. А цей рай ви легко можете приготувати самі. Все, що вам знадобиться, це коксова стружка, цукор, яйця і рослинна олія. Тридцять хвилин часу вам подарують дивовижний і смачний десерт, який називається печиво «Кокосанки». Стружка кокоса робить печиво ніжним, легким, «пухнастим» і запашним. А щоб додати ніжного і приємного аромату, можете кинути в інгредієнти щіпку ванілі. У покупного печива є великий мінус - воно важке і містить багато масла. Тому ви можете покращити свій рецепт і покласти масло на свій смак, аби порадувати себе і близьких.
Ingredients
Кокосова стружка
1 ст.
Цукор
0,5 ст.
Яйце
2 шт. (білки)
Рослинне масло
10 мл.
Сіль
Щіпка
Preparation steps
01
Змішати кокосову стружку з цукром.
02
Протерти посуд для збивання білків лимонною скибкою і відділити білки від жовтків.
03
Збити білки в густу піну до стану стійких піків, додати сіль і збивати ще 1 хвилину.
04
Акуратно по столовій ложці ввести білки до кокосової стружки й цукру, все перемішати.
05
Змастити деко олією і сформувати з тіста пірамідки.
06
Поставити в розігріту до 190°C градусів духовку на 15 хвилин, як тільки колір став золотистим - все готово.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores