Печиво "Кокосанки"  - Image

Печиво "Кокосанки"

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Як-то кажуть, відчуйте райську насолоду. А цей рай ви легко можете приготувати самі. Все, що вам знадобиться, це коксова стружка, цукор, яйця і рослинна олія. Тридцять хвилин часу вам подарують дивовижний і смачний десерт, який називається печиво «Кокосанки». Стружка кокоса робить печиво ніжним, легким, «пухнастим» і запашним. А щоб додати ніжного і приємного аромату, можете кинути в інгредієнти щіпку ванілі. У покупного печива є великий мінус - воно важке і містить багато масла. Тому ви можете покращити свій рецепт і покласти масло на свій смак, аби порадувати себе і близьких.

Ingredients

Кокосова стружка

1 ст.

Цукор

0,5 ст.

Яйце

2 шт. (білки)

Рослинне масло

10 мл.

Сіль

Щіпка

Preparation steps

01

Змішати кокосову стружку з цукром.

02

Протерти посуд для збивання білків лимонною скибкою і відділити білки від жовтків.

03

Збити білки в густу піну до стану стійких піків, додати сіль і збивати ще 1 хвилину.

04

Акуратно по столовій ложці ввести білки до кокосової стружки й цукру, все перемішати.

05

Змастити деко олією і сформувати з тіста пірамідки.

06

Поставити в розігріту до 190°C градусів духовку на 15 хвилин, як тільки колір став золотистим - все готово.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печиво "Кокосанки" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua