
Мафіни з шоколадом
У світі тисячі рецептів маффінів. Люди цінують їх за простоту та швидкість приготування, а ще за те, що в настільки простій страві повністю можна проявити всю свою фантазію. Їх можна прикрашати найрізноманітнішою глазур'ю, кремами, додавати абсолютно будь-які добавки за смаком. У даному рецепті пропонується з'єднати звичайні (бісквітні) мафіни з шоколадом. Шматочки шоколаду у них не тануть і не змішуються з тістом, тому коли ви відкусите шматочок кексу з невеликою скибочкою шоколаду то відчуєте кожен зі смаків окремо, а не просто шоколадний маффін. Краще додавати чорний або молочний шоколад, але якщо ви любите білий, то він теж сюди прекрасно підійде.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
200 г.
Homemade Butter
100 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Preparation steps
01
Шоколад подрібнити на невеликі кубики (зі стороною близько 0,5 см). Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром. Додати до масла яйця і збити. Обережно додати шоколад і перемішати.
02
У яєчно-масляну суміш просіяти борошно і додати погашену соду. Замішати тісто (консистенції жирної сметани). Духовку розігріти до 180°C. Наповнити тістом формочки (на 2/3) і поставити в духовку. Випікати маффіни близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores