Медальйони брюссельські - Image

Медальйони брюссельські

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Представляємо вашій увазі страву національної бельгійської кухні - медальйони брюссельські. Багата бельгійська кухня поєднує в собі традиції різних європейських країн, зокрема Франції, Німеччини, Нідерландів. Домашні страви бельгійської кухні прості і ситні, зокрема, дану страву дуже легко приготувати в домашніх умовах. Всього за тридцять п'ять хвилин ви будете мати ситну і корисну страву. Таку страву можна подавати в якості самостійної страви, посипавши попередньо щедро зеленню і уклавши на скибочки селери. Також можна подавати медальйони з різними гарнірами, наприклад, дуже хороший гарнір буде з рису.

Ingredients

Печінка яловича

600 г.

Корінь селери

300 г.

Яйця

1 шт.

Зелень

за смаком

Сік лимона

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Селеру порізати скибочками і обсмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.

02

Скибочки печінки вмочити у збите яйце і швидко обсмажити з обох сторін.

03

Посипати сіллю, зеленню, полити лимонним соком і укласти на скибочки селери.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Медальйони брюссельські – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua