
Зелений салат з грушею і редисом
Одним з найулюбленіших вами може виявитися цей надзвичайно корисний і смачний літній салат. Поєднання запашної груші, як символу довговічності, з унікальним набором ефірних олій, що підвищують захисні сили організму, яскраво червоного хрусткого редису з його гоструватим смаком і візитної картки італійської кулінарії трохи пріснуватої, пружної, але в той же час ніжної моцарели, сподобається найвитонченішим гурманам. Волоський горіх надасть особливого пікантного смаку цьому салату, а його чудові смакові якості і корисні властивості зроблять це блюдо воістину джерелом прекрасного здоров'я і чудового настрою для вас.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vita Verde Baby Mix Salad 200г
100 г
Pear
1 шт.
Radish
100 г
Slavia Mozzarella Cheese 50%
100 г
Walnut
50 г
Lemon
50 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Листя салату помити і обсушити.
02
Грушу помити, видалити серединку і нарізати скибочками або кубиками.
03
Редис помити, відрізати хвостики, нарізати на тонкі скибочки.
04
Моцарелу нарізати на половинки або чвертинки (якщо кульки великі).
05
Волоські горіхи обсмажити на сухій сковорідці, після чого не дуже дрібно порізати.
06
Для заправки змішати оливкову олію, лимонний сік, сіль і перець. Заправити цим салат.
07
Страва готова! Смачного.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores