
Дієтичний гарбузовий чізкейк
І до вашої уваги ще один рецепт низькокалорійної, дієтичної, корисної, а найголовніше смачної випічки. Якщо ви дотримуєтеся або тільки збираєтеся дотримуватися дієти, то цей рецепт стане вам дуже доречним. Адже під час дієти свята ніхто не відміняв. А яке ж свято обійдеться без солодкого? А якщо це дієтичне солодке зробити ще й корисним? Якщо підсумувати, то нижче наведений рецепт має одні переваги і ніяких недоліків. Як варіант прикраси пирога можна використати нежирну (10%) сметану, змішану з цукровою пудрою і зробити зубочисткою розводи і візерунки, а зверху трохи присипати корицею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
300 г.
Bilo Curd 0% 350g
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
80 г.
KhMZ Sour Cream 20%
150 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками. Змішати гарбуз з сиром в блендері до однорідного стану. Додати цукор, сіль, яйця, сметану. Добре перемішати і по трохи додати просіяне борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти духовку до 180°C. Вилити тісто у силіконову форму для випічки. Поставити форму в духовку і запікати близько 60 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores