Торт "Сливова шарлотка" - Image

Торт "Сливова шарлотка"

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Не кожного дня ми можемо порадувати себе чимось солоденьким, зрозуміло, саме через калорійність таких страв. Але ми пропонуємо вам змінити свій погляд на солодощі. Використання в нашому рецепті фруктів у вигляді сливи наповнить десерт легким смаком та дієтичними якостями. А додавання імбиру та фісташок слугуватиме смачним та колоритним начинням пирога. І одним із найулюбленіших процесів для дітвори є, звичайно ж, посипання шоколадною стружкою торта після завершення усіх попередньо виконаних робіт. Саме шоколад приносить нам максимум позитивних емоцій та відповідає за підвищення в організмі гормону радості. Тому, любителі посмакувати солоденьким, приєднуйтесь і готуйте сливову шарлотку із задоволенням разом з нами!

Ingredients for the recipe

Bonomi Savoiardi Cookies 400g
177.80 - 199.00

Bonomi Savoiardi Cookies 400g

400 g

Ingredients

Bonomi Savoiardi Cookies 400g

160 г.

Homemade Butter

70 г.

Dark Plum

300 г.

Ginger

25 г.

Freegold Red Sweet Wine 12% 0.75l

125 мл.

Anise Spice

1 зірочка

Cottage Cheese 9%

250 г.

Dobryk Gelatin 15g

10 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

80 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

2 ч. л.

Roasted Pistachios

за смаком

Millennium Very Peri Milk Chocolate with Coconut Flakes 85g

за смаком

Preparation steps

01

Розтоплене вершкове масло змішати зі 100 г. розкришеного печива. На дно форми (діаметр - 18 см.) вистелити папір для випічки, викласти рівним шаром крихти. Печиво, що залишилося, розрізати навпіл і викласти боковинки. Поставити в холодильник для застигання.

02

Розрізати сливи, залити вином, додати 60 г. цукру, дрібно нарізаний імбир (або порошок) і аніс. Довести суміш до кипіння і варити близько 10 хвилин. Потім збити в блендері. У гарячому вині розчинити попередньо розм'якшений желатин, додати сливове пюре. Швидко остудити, додати сир і розмішати. Отриману начинку залити у форму з печивом і залишити на холоді до повного застигання (близько 3-х годин).

03

Збити вершки з цукром, що залишився, і закріплювачем вершків (або крохмалем). 1/3 вершкового крему нанести на торт, крем, що залишився використовувати для прикрашання. Поставити торт в холодне місце.

04

Готовий торт прикрасити фісташками або шоколадною стружкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min