Булочки баварські - Image

Булочки баварські

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Булочки баварські - ароматні, м'які та ніжні, солодкі і надзвичайно смачні закуски до чаю, кави або какао. Також ці кружечки радості послужать відмінною компанією до склянки теплого молока, яке так корисне для дітей. Ви можете використовувати будь-який джем на ваш смак або ж міняти начинку при кожному новому приготуванні. Ваші маленькі домочадці будуть у захваті від таких булочок. До речі, вони дуже популярні в Німеччині, від того й назва пішла - з казкової, повної замків Баварії. Приготувати таку смакоту дуже просто - варто лише спробувати і призвичаїтися. Насолоджуйтесь і даруйте радість вашим близьким!

Ingredients

Борошно

500 г.

Дріжджі сухі

1.5 ч. л.

Сіль

щіпка

Цукор

50 г.

Яйця

2 шт.

Молоко

300 мл.

Джем для начинки

150 - 250 г.

Preparation steps

01

У великій мисці для замішування тіста змішати дріжджі з 0,3 склянки теплого молока. Почекати, поки дріжджі набухнуть. Влити молоко, що залишилося, а також додати вершкове масло і цукор. Перемішати, поки цукор не розтане.

02

З'єднати борошно, сіль, яйця, додати дріжджі з молоком і маслом. Замісити некруте дріжджове тісто, дати піднятися.

03

Розділити тісто на 13-15 частин, руками зробити коржики, покласти чайну ложку начинки, заліпити і сформувати кульку.

04

Керамічну форму рясно змастити вершковим маслом. Укласти щільно булочки, між ними також змастити маслом.

05

Випікати в попередньо розігрітій духовці приблизно 15 хвилин при температурі 150°С.

06

Вийняти, полити маслом, вершками, можна присипати трохи цукром, ваніллю. Пекти ще 15 хвилин до готовності, щоб вся рідина увібралася.

07

Подавати з ванільним соусом або будь-яким фруктовим сиропом. А можна просто присипати цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Булочки баварські – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua