
Биточки із сочевиці
Биточки з сочевиці - це не тільки смачна, але і дуже поживна і корисна страва, приготувати яку досить просто. За своїми поживними властивостями сочевиця цілком здатна замінити як хліб, так і м'ясо. Страви з сочевиці доповнять ваш раціон незамінними білками. Вегетаріанські биточки з сочевиці - джерело вітаміну B. Страви з сочевиці, в тому числі і биточки з сочевиці, рекомендуються при хворобах серцево-судинної системи, цукровому діабеті. Прикрашені свіжою зеленню, биточки з чечевиці бобів будуть ще смачніші і корисніші.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Green Lentil 500g
350 г.
Cilantro 70g
25 г.
Mria Grounded Red Pepper 20g
1 ч. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
4 ст. л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
150 г.
Salt Egypt
1 ч. л.
Bread Crumbs
за смаком
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1/2 ч. л.
Preparation steps
01
Сочевицю промити, залити 1,8 л. холодної води, залишити на ніч у прохолодному місці.
02
Злити воду, залити свіжою водою і варити до готовності. Подрібнити в кухонному комбайні.
03
Пюре із сочевиці, кмин, червоний перець, сіль, чорний перець, рублену кінзу добре перемішати.
04
Сформувати 8 биточків діаметром 5 см. і товщиною 1 см. Запанірувати в сухарях і смажити в олії до утворення золотистої скоринки.
05
Для соусу змішати лимонний сік і майонез.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores