
Сирно-яблучна запіканка зі сметаною
Навіть найпростіша страва може бути дуже смачною, якщо до справи підійти з бажанням і вибрати правильний рецепт страви. Сьогодні ми вам пропонуємо дуже вдалий рецепт приготування десерту. По-перше, таку запіканку дуже легко і просто приготувати, по-друге, вам потрібні найпростіші і недорогі продукти, по-третє, результат вас дуже порадує. Сирно-яблучна запіканка зі сметаною буде доречною для дітей, так як наявність сирного кальцію дуже корисно для них. Приготування такої запіканки під силу навіть молодим господаркам, які тільки вчаться готувати. Така запіканка добре підходить на сніданок або вечерю. Поєднується з кавою, чаєм, какао. Подавати її потрібно зі сметаною, можна також полити улюбленим джемом або варенням.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Domestic Cottage Cheese
500 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Homemade Butter
4 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Terra Brand M Semolina 800g
2 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
1 шт.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Preparation steps
01
Сир протерти через сито в миску. Додати до сиру жовтки, розтерті з цукром, влити розтоплене вершкове масло, всипати манну крупу. Додати сіль і ванілін за смаком.
02
Білки збити в піну, вмішати в миску до сиру. Всі інгредієнти ретельно перемішати.
03
Змастити маслом форму для випікання і посипати панірувальними сухарями. Викласти у форму половину сирної маси.
04
Промити яблука, очистити від серцевини, нарізати тонкими шматочками, викласти зверху сирної маси.
05
Зверху яблук викласти другу половину сирної маси, зверху розподілити сметану, вилити збитий до піни білок.
06
Випікати 20 хвилин в розігрітій до 180°С духовці. Подавати запіканку гарячою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores