
Сирний хліб
Не поспішайте позбавлятися від злегка засохлого хліба! Хліб є життєво важливим продуктом, а викидати його - у багатьох країнах вважається поганою прикметою. Тим більше в наш складний, пост- і перед- кризовий час, багатьом доводиться згадати дешеві старовинні рецепти і звернутися за допомогою до досвіду наших бабусь. Різноманіття закусок із хліба, продукту, який є в кожному будинку, з часом зростає. Хлібні закуски представлені в широкому асортименті: грінки, сендвічі, бутерброди ... Найчастіше хліб використовується в складі інших закусок в якості другорядного інгредієнта, а в запропонованому рецепті хліб є основою. Сирний хліб - смачна і ароматна закуска, яку приготувати дуже швидко і легко.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
1 шт.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Homemade Butter
50 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
300 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати хліб на квадратики, не дорізаючи до дна, щоб хліб не розсипався.
02
Сир нарізати тонкими скибочками.
03
Розкласти скибочки сиру між квадратиками хліба.
04
Вершкове масло розтопити і перемішати з перцем, зеленню і сіллю.
05
Полити хліб маслом із зеленню, помістити на деко застелене фольгою і відправити у попередньо розігріту до 170°C духовку.
06
Запікати, поки хліб добре не підрум'яниться, приблизно 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores