
Буряк по-корейськи
Якщо ви хочете здивувати своїх гостей незвичайною, пряною і гострої закускою, тоді ми пропонуємо вам свій варіант. Приготуйте буряк по-корейськи. Це завжди буде вигідний варіант. Така закуска завжди буде актуальною. Цей салат здатний стати родзинкою будь-якого святкового столу, оскільки він володіє неповторним смаковим букетом. Салат з буряка по-корейськи відмінно підійде до будь-якого столу і може поєднуватися з будь-якими стравами. Ви можете подати цей салат в якості закуски, а можете - як гарнір до страв з птиці або м'яса. До речі, такий зимовий салатик з буряка дуже корисний. Так як буряк допомагає швидшому засвоєнню жирних м'ясних страв і відновлює нормальне травлення.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
1 кг.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
0,5 ч. л.
Garlic
6 зуб.
Runa Vinegar 9% 0.75l
за смаком
Eco Ground Coriander
1 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Буряк помити. Помістити в каструлю, залити водою і поставити варити. З моменту закипання варити 10 -15 хвилин. Вимкнути, залити холодною водою до повного охолодження.
02
Потім почистити і натерти на тертці для моркви по-корейски. Посипать цукром, сіллю і полити оцтом.
03
Потім для приготування заправки поставити сковороду з олією на вогонь і додати всі спеції і часник. Тушкувати 2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores