Паштет з копченого лосося  - Image

Паштет з копченого лосося

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Приготований особливим чином продукт з м'ясного, рибного, печінкового, яєчного або грибного фаршу, який називають «паштетом», вважається споконвічно французькою стравою. Ця проста, але поживна і ситна закуска є обов'язковим атрибутом будь-якої трапези або застілля і служить незамінною основою для всіма улюблених бутербродів. На жаль, пастообразна консистенція магазинних паштетів віртуозно приховує свій справжній склад. Як не крути, але кращі паштети – паштети, приготовлені вдома. Пропонуємо Вам насолодитися вишуканим паштетом з копченого лосося. Головний інгредієнт – делікатесна океанічна риба, що має цінне дієтичне м'ясо і володіє корисними властивостями.

Ingredients

Лосось копчений

200 г.

Сир філадельфія

100 г.

Лимон

20 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Лосось крупно подрібнити в блендері. Додати сир філадельфія і перемішати.

02

З лимона вичавити сік. Додати спеції і лимонний сік до паштету.

03

Подавати з скибочками хліба або крекерами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Паштет з копченого лосося – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua