Шоколадний кисіль - Image

Шоколадний кисіль

Number of servings: 2Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кисіль - це знайомий десерт кожному з дитинства. Наші мами його готували нам із задоволенням. Ще б пак, адже ми так його любили. Цей ніжний, теплий, шовковистий смак на губах, м'якенький і солоденький. Кисіль - це улюблений дитячий десерт. Його люблять і дорослі. Мало того, домашній кисіль ще й дуже корисний. Киселі готують з різних ягід: журавлини, смородини (червоної і чорної), малини, полуниці, чорниці, вишні, яблук, сливи, кизилу, абрикосів. Але сьогодні ми навчимо вас готувати шоколадний кисіль. Густоту киселю можна регулювати збільшивши вдвічі дозу крохмалю. Тоді ви отримаєте справжній пудинг - ласощі теж дуже смачні. Але це вже як любите. У будь-якому випадку вийде дуже смачно.

Ingredients for the recipe

Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g
99.20

Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g

100 g

Ingredients

Biscuit Chocolate Оld Collection Bitter With Crushed Nuts Chocolate 69% 100g

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

600 мл.

Dr. Oetker Corn Starch 30g

20 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

50 г.

Fresh Mint Bundle 50g

1 г.

Preparation steps

01

Влити 400 г. молока в неглибоку каструлю, додати цукор.

02

Розрізати ванільний стручок уздовж, з однієї половинки витягнути насіння, додати його разом зі стручком в каструлю до молока та цукру.

03

Поставити на вогонь каструлю, довести до кипіння, зменшити вогонь, додати шоколад (залишити шматочок для прикраси).

04

Змішати крохмаль з 200 г. молока, добре перемішати, додати в кипляче молоко, помішуючи до повного розчинення інгредієнтів.

05

Витягнути стручок ванілі з каструлі, трохи охолодити кисіль. Розлити по формочках, при подачі прикрасити тертим шоколадом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Airy charlotte

Airy charlotte

8

1 h