
Житні булочки з цибулею
Гастроентерологи радять, роблячи випічку, використовувати не тільки пшеничне борошно, але і додавати до нього інші види борошна. Це допоможе Вам відкрити нові смаки і зробити випічку більш корисною. Хоча запропоновані булочки називаються в рецепті "житні", насправді житнє борошно для приготування тіста беруть у співвідношенні 1: 1 з пшеничним борошном вищого сорту. При випіканні булочки збільшаться в розмірі, тому викладайте їх на деко на відстані приблизно 3-4 см одна від одної. Хочете, щоб Ваші булочки придбали золотистий колір? Змастіть їх жовтком. Житні булочки з цибулею подають з будь-яким гарячим супом або борщем. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
50 г.
Akvulya Still Water 2l
250 мл.
Top Grade Wheat Flour
225 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Salt Egypt
1/2 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Sesame
для посипання
Hutorok Rye Flour 900g
225 г.
Preparation steps
01
Дріжджі змішати з половиною води.. Додати цукор, сіль і 2 ст. л. пшеничного борошна. Добре перемішати.
02
Цибулю очистити і збити в блендері: додати в тісто. Перемішати.
03
Додати решту води і соняшникову олію, а потім поступово додати борошно. Вимісити тісто руками та залишити на 30 хвилин.
04
Відокремити жовток від білка. Деко вистелити пергаментом.
05
Розділити тісто приблизно на 15 частин. З кожної сформувати круглу булочку. Викласти на деко.
06
Кожну булочку змастити жовтком і посипати кунжутом. Поставити запікатися на 30 хвилин при 180°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores