Ряжанка в мультиварці - Image

Ряжанка в мультиварці

Number of servings: 8Cooking time: 4 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Завдяки сучасним технологіям можна приготувати будь-яку страву або напій. Це значно економить ваш час. А найголовніше, страви, які ви готуєте самі в домашніх умовах, дуже корисні і натуральні. Так можна сказати і про ряжанку, яку легко і просто приготувати в мультиварці. Не секрет сьогодні, що страви, та й напої, які були приготовлені в мультиварці, зберігають всі корисні речовини, які були в тих чи інших інгредієнтах. Тому ряжанка, яку ви приготуєте таким способом буде дуже корисною для вас і вашої родини. Чудовий варіант для сніданку - ряжанка із млинцями або чимось іншим - зарядить вас енергією на весь день.

Ingredients

Молоко топлене

2000 л.

Біоряжанка

150 мл.

Preparation steps

01

В чаші мультиварки з'єднати топлене молоко та біоряжанку. Перемішати. Увімкнути режим "Йогурт" на 4 години. Іноді може знадобитися трохи більше часу - періодично потрібно заглядати до чаші мультиварки.

02

Якщо в мультиварці немає програми "Йогурт", потрібно виставити програму "Підігрів" на 30 хвилин, а потім залишити все у мультиварці на 7-8 годин. Через 4 години ряжанка готова - густа та дуже ніжна.

03

Ряжанку можна навіть набирати ложкою. Потім слід перелити ряженку в посуд для зберігання та поставити в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Ряжанка в мультиварці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua