Пиріг з пісочного тіста з джемом - Image

Пиріг з пісочного тіста з джемом

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Пиріг призначений саме для тих, хто не хоче довго «вовтузитися» з тестом. Адже в даному рецепті все максимально швидко і просто. А також пиріг чудово підійде в осінній та зимовий період, адже в ньому використовуються не заморожені ягоди і фрукти (які можуть пустити занадто соку, наприклад) і не свіжі, які взимку значно дорожчі, а варення (джем). Найкраще, звичайно, якщо джем власноруч підготовлений влітку. Хоча не варто приписувати цей пиріг до таких, які ми готуємо завжди тільки взимку, адже приготувати його можна в будь-який сезон року. Але взимку він буде більш актуальний, а в кожному шматочку буде відчуватися смак літа.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 4.95

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Top Grade Wheat Flour

500 г.

Homemade Butter

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Pripravka Vanilla 2g

3 г.

Dobryk Baking Powder

5 г.

Veres Apricot Jam 370g

200 г.

Preparation steps

01

Розтопити масло, нарізане кубиками. Додати цукор, яйця, ванілін. Додати просіяне борошно, розпушувач і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Тісто розділити на 2 частини (одна менше другої в половину). Меншу покласти на 1 годину в морозильник. Більшу частину тіста розкачати і викласти у форму. Потім викласти на нього джем.

03

Духовку розігріти до 200. Дістати з морозилки тісто і натерти на крупній тертці або подрібнити в крихти в блендері. На джем викласти крихти замороженого тіста. Поставити пиріг в духовку випікати близько 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min