Печена яєчня з креветками в сметанному соусі - Image

Печена яєчня з креветками в сметанному соусі

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Навіть найзвичайнісіньку страву можна приготувати в невластивому йому способі так, що смак цієї страви буде зовсім іншим. Смачнішим і незвичайним. Спробуйте хоча б раз урізноманітнити свій сніданок такою ось незвичайною стравою, і ви відразу по-іншому дивитиметеся на цю банальну страву. Печена яєчня - це, звичайно ж, дещо незвичайне. Адже яйця - це білок, який так необхідний нашому організму. А якщо об'єднати їх з креветками (джерело фосфору), то вийде ще більш смачно. Спробуйте таким чином зробити свій ранок яскравим і незабутнім. До речі, буде дуже смачно, якщо ви зробите тости с якимось соусом до яєчні.

Ingredients

Яйце куряче

8 шт.

Вершки 30%

0,25 ст.

Масло вершкове

70 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Креветки очищені

12 шт.

Сметана

35 г.

Мадера

50 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 160°С. Формочки для випікання змастити маслом, поставити на деко.

02

У кожен горщик розбити 2 яйця, акуратно не пошкодивши оболонку жовтка. Додати в горщик вершки, посолити і поперчити за смаком.

03

Випікати в духовці 16-20 хвилин поки вершки не загустішають, а білки не стануть непрозорими, дістати із духовки.

04

Поставити на невеликий вогонь сковороду, розтопити вершкове масло, висипати креветки, обсмажити по 3 хвилини з кожного боку. Вилити з сковороди зайву олію, влити мадеру до креветок, постійно змішуючи, тушкувати креветки.

05

Вино має випаруватися, після додати сметану, готувати ще 1 хвилину. Коли сметана стане густою, посолити і поперчити, розкласти готові креветки по горшочкам.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min