Налисники з сиром запечені в ніжному кремі - Image

Налисники з сиром запечені в ніжному кремі

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 5 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Налисники - це страва, що особливо широко поширена в Україні, Росії та Молдові. Скільки ж різних рецептів налисників існує. Причому кожна господиня готує їх по-своєму. Один з таких рецептів - це налисники з сиром запечені в ніжному кремі. До речі, це також відмінний рецепт для тих, хто не любить довго стояти на кухні, тому що налисники готуються не дуже довго. Але такий десерт вийде набагато смачнішим, ніж самий вишуканий торт або самий вишуканий десерт. У складі налисників по суті немає ніяких екзотичних продуктів, але сам по собі набір продуктів, саме їх поєднання - це вибух емоцій, які випробують ви і ваші рідні, ледь спробувавши ці смачні налисники.

Ingredients for the recipe

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
105.00

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

Ingredients

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

5 шт.

Omira Vanilla Pudding with Cream 200g

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

50 мл.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

250 мл.

7 Flour 1kg

80 г.

Cottage Cheese 9%

500 г.

Terra Brand M Semolina 800g

30 г.

KhMZ Sour Cream 20%

300 мл.

Sesame

20 г.

Dried Cherries

150 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно приготувати млинці. Для цього яйця (4 шт.) розтерти з цукром (50 мл.). Додати ванільний пудинг (6 столових ложок), масло (50 мл.), борошно (3-4 столові ложки), добре перемішати. Потім додати молоко поступово, постійно помішуючи. Так не буде "грудочок" і можна регулювати густину тіста.

02

Після цього смажити млинці на сухій сковорідці, перший раз змастити олією. Підсмажені млинці краще "сховати" в пакет на 10 хвилин, щоб не було сухих країв.

03

Далі потрібно приготувати начинку. Для цього сир з'єднати з яйцями (2 шт.) та цукром (за смаком), добре перемішати. Додати манку, перемішати та дати настоятися 20 хвилин, щоб манка набухла та забрала зайву рідину.

04

Потім потрібно приготувати крем. Всі складові з'єднати (сметана, пудинг 3 ст.л., 1 яйце) та добре перемішати, дати пудингу збільшитися. Якщо здається, що вишла дуже густа маса, то розвести її молоком. На млинці покласти приблизно 1 столову ложку начинки та загорнути квадратиком. Для цього спочатку закрити верхню та нижню сторони, а потім бокові. Складати квадратики у форму, кінцями вниз.

05

На кожен квадратик викласти приблизно по 1 столовій ложці крему, а потім рівномірно розподілити його по всій поверхні, дуже зручно лопаткою. Ще посипати кунжутом. Запікати в духовці при 180-200°С 15 хвилин, не більше. Потрібно зачекати, поки крем зарум'яниться та тримати в духовці 25 хвилин, щоб нижні краї млинців трохи пропеклися. Подавати теплими, прикрасити вишнею у власному соку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min