Вівсяне печиво без борошна - Image

Вівсяне печиво без борошна

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ви напевно знаєте про корисні властивості вівсяних пластівців, про цілий ряд найважливіших вітамінів, мікроелементів і амінокислот, що містяться в цьому продукті. Вони роблять вівсяні пластівці незамінним продуктом у раціоні людини. А завдяки наявності в складі легкозасвоюваних білків, вівсяні пластівці по праву вважають дієтичним продуктом. Раціон страв із вівсянки можна зробити різноманітним, і зовсім не потрібно обмежувати себе тільки звичною ранковою вівсяною кашею. Приготуйте вівсяне печиво. Всупереч побоюванням: яким вийде печиво без такого традиційного компонента, як борошно, печиво за цим рецептом виходить смачним і розсипчастим. Тим більше, що без борошна калорійність випічки буде менше.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Homemade Butter

250 г.

Oat Flakes

500 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Pripravka Vanilla 2g

5 г.

Almond Pitted Prunes 75g

200 г.

Raisins

100 г.

Almond

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Preparation steps

01

Вівсяні пластівці просіяти в миску. Розігріти сковороду, покласти в неї половину вершкового масла, розтопити. Обсмажити на сковороді в маслі просіяні вівсяні пластівці.

02

Викласти зі сковороди обсмажену масу в миску, додати сюди ж другу половину вершкового масла, ретельно перемішати.

03

Додати в миску до маси пластівці, які залишилися після просіювання, вбити яйця, додати ванілін. Перемішати. Додати нарізаний чорнослив, родзинки, перемелений мигдаль.

04

Духовку розігріти до 150°C. Форму застелити харчовим папером, змастити його вершковим маслом. Викласти на деко по 1 ст.л. тіста. Поставити деко з печивом в духовку на 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min