Апельсинове печиво - Image

Апельсинове печиво

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Нижче наведений рецепт пісочного печива з яскравим апельсиновим ароматом. Таке печиво буде доречним на святковому столі або при подачі до чаю гостям і рідним. Воно може бути різноманітної форми, для цього досить використовувати спеціальні формочки для випічки. Таке печиво припаде до смаку і дорослим і дітям. Печиво можна полити апельсиново-медовою глазур'ю, а зверху посипати лимонною або апельсиновою цедрою, тоді смак і аромат апельсина буде ще більш яскраво вираженим. Якщо ви вирішите використовувати глазур, тоді радимо покласти трохи менше цукру, інакше печиво буде занадто пересолодким. Подавайте таке печиво з гарячим чаєм, кавою, молоком або лимонадом.

Ingredients

Борошно пшеничне

300 г.

Масло вершкове

175 г.

Цукор

100 г.

Цукор ванільний

50 г.

Апельсиновий сік

200 мл.

Яйце куряче

1 шт.

Preparation steps

01

Розм'якшене масло збити з яйцем і цукром. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно. Замішати тісто, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.

02

Духовку розігріти до 200°C. Готове тісто розкачати в пласт товщиною 0,3-0,5 сантиметра і спеціальними формочками вирізати печиво. Покласти печиво на деко, застелене пергаментним папером і поставити в духовку. Випікати близько 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Апельсинове печиво – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua