Нормандський грушевий пиріг - Image

Нормандський грушевий пиріг

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Нормандський грушевий пиріг - справжній подарунок для самого запеклого гурмана. Запашні груші нагадають вам, яке ж хороше і сповнене солодощів життя. Ці фрукти додадуть випічці ніжний, солодкий смак. А бренді і родзинки зроблять смак пирога незвичайним і п'янким. Тільки думаючи про цей пиріг, можна уявити вишуканий аромат затишку і спокою, який панує у вашому домі. Без сумніву, нормандський грушевий пиріг стане одним з найулюбленіших ваших десертів. Його неповторні смакові якості і корисні властивості стануть джерелом прекрасного здоров'я, натхнення і посмішки для вас і вашої родини.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

155 г

Homemade Butter

150 г

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Top Grade Wheat Flour

225 г

Dobryk Baking Powder

15 г

KhMZ Sour Cream 20%

125 г

Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g

500 г

Walnut

55 г

Raisins

65 г

Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0.7l

60 мл

Eco Ground Cinnamon

5 г

Litniy Med Honey 750g

50 г

Galichina Cream 33% 950g

100 мл

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 170°C градусів. Форму змастити вершковим маслом (10 г.), а на дно покласти пергамент.

02

Решту масла з'єднати з цукром і збити до світлої пишної маси. Додати яйця по-одному, добре збиваючи після кожного додавання. Просіяти борошно з розпушувачем і додати в масляну суміш, розмішуючи, до зникнення грудочок.

03

Груші помити, очистити, видалити серцевину, крупно нарізати. Додати до тіста груші, горіхи і родзинки. Обережно рівномірно розмішати отриману масу.

04

Викласти в підготовлену форму і розрівняти. За допомогою ложки сформувати невелике заглиблення в центрі пирога. Поставити в духовку і випікати близько години, перевіряючи готовність зубочисткою.

05

Тим часом, в сотейнику на маленькому вогні з'єднати бренді з медом, помішуючи протягом декількох хвилин. Готовий пиріг проштрикнути зубочисткою в декількох місцях і полити бренді. Залишити на 10 хвилин просочуватися, потім перекласти пиріг на решітку і дати повністю охолонути. Вершки збити до пишної стійкої піни. Подавати пиріг, розрізавши на порційні шматочки, прикрашені збитими вершками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min