Морс "Грудень" - Image

Морс "Грудень"

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Напевно рецепт цього морсу отримав свою зимовю назву через те, що подають його холодним. Але не дивлячись на те, що зима не радує нас багатою палітрою кольорів, цей морс виглядає дуже свіжим і має насичений колір. А все завдяки журавлині і калині. Нехай вас не лякають ці інгредієнти, адже не дивлячись на те, що калина має достатньо кисловатий смак, сам морс виходить дуже приємний. Особливий смак йому додає також імбир. Ця рослина і на смак незвичайна, і корисна для нашого організму своїми вітамінами, і навіть сприяє схудненню - ось вам вже як мінімум три приводи приготувати цей диво- напій! Причому не тільки в грудні, але і в будь-якому іншому місяці року.

Ingredients

Вода

3 л.

Журавлина

1 ст.

Калина

1 ст.

Імбир

за смаком

Цукор

200 г.

Preparation steps

01

Закип'ятити воду в каструлі. Додати цукор, розмішати. Остудити воду до 60°C.

02

Висипати ягоди в друшляк і додати порізаний імбир.

03

Опустити друшляк в каструлю з водою 60°C, розім'яти ягоди з імбиром дерев'яною товкачкою.

04

Залишити друшляк з ягодами у воді до повного охолодження.

05

Перелити морс в графін, поставити в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Морс "Грудень" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua