
Морквяно-яблучні оладки
Всі ми знаємо, що морква - продукт дуже корисний: і для зору, і для шкіри, і для волосся, і для поліпшення стану організму в цілому. Але якщо зізнатися чесно, чи настільки часто ви її їсте, як вона на це заслуговує? Тільки рідкісні фанати здорового способу життя щоранку п'ють свіжовичавлений морквяний сік або з апетитом гризуть сиру моркву... До речі, цей овоч має ще одну чудесну властивість: при тепловій обробці морква не втрачає вітаміни - навпаки, їх стає більше! Тож налягати на скромний (і не дуже смачний) дієтичний салат немає потреби. Краще ми з вами приготуємо ці чудові - і теж, між іншим, не особливо калорійні - морквяно-яблучні оладки до сніданку: такі смачні, що їх цілком можна назвати десертом!
Ingredients
Яблука
500 г
Морква
300 г
Яйця
2 шт.
Цукор
2 ст.л.
Борошно
50 г
Рослинна олія для смаження
5 ст.л.
Мелена кориця
0,5 ч.л.
Мед (за бажанням)
2 ст.л.
Цукрова пудра (за бажанням)
2 ст.л.
Preparation steps
01
Яблука і моркву почистіть і натріть на середній терці.
02
Яйце злегка збийте з цукром.
03
Додайте яблука та моркву і перемішайте.
04
У цю масу просійте борошно і додайте корицю, добре перемішайте.
05
На сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладайте оладки і обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
06
Оладки можна подати, поливши їх медом або посипавши цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores