Морквяно-яблучні оладки - Image

Морквяно-яблучні оладки

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Всі ми знаємо, що морква - продукт дуже корисний: і для зору, і для шкіри, і для волосся, і для поліпшення стану організму в цілому. Але якщо зізнатися чесно, чи настільки часто ви її їсте, як вона на це заслуговує? Тільки рідкісні фанати здорового способу життя щоранку п'ють свіжовичавлений морквяний сік або з апетитом гризуть сиру моркву... До речі, цей овоч має ще одну чудесну властивість: при тепловій обробці морква не втрачає вітаміни - навпаки, їх стає більше! Тож налягати на скромний (і не дуже смачний) дієтичний салат немає потреби. Краще ми з вами приготуємо ці чудові - і теж, між іншим, не особливо калорійні - морквяно-яблучні оладки до сніданку: такі смачні, що їх цілком можна назвати десертом!

Ingredients

Яблука

500 г

Морква

300 г

Яйця

2 шт.

Цукор

2 ст.л.

Борошно

50 г

Рослинна олія для смаження

5 ст.л.

Мелена кориця

0,5 ч.л.

Мед (за бажанням)

2 ст.л.

Цукрова пудра (за бажанням)

2 ст.л.

Preparation steps

01

Яблука і моркву почистіть і натріть на середній терці.

02

Яйце злегка збийте з цукром.

03

Додайте яблука та моркву і перемішайте.

04

У цю масу просійте борошно і додайте корицю, добре перемішайте.

05

На сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладайте оладки і обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.

06

Оладки можна подати, поливши їх медом або посипавши цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Морквяно-яблучні оладки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua