Морквяно-яблучні оладки - Image

Морквяно-яблучні оладки

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Всі ми знаємо, що морква - продукт дуже корисний: і для зору, і для шкіри, і для волосся, і для поліпшення стану організму в цілому. Але якщо зізнатися чесно, чи настільки часто ви її їсте, як вона на це заслуговує? Тільки рідкісні фанати здорового способу життя щоранку п'ють свіжовичавлений морквяний сік або з апетитом гризуть сиру моркву... До речі, цей овоч має ще одну чудесну властивість: при тепловій обробці морква не втрачає вітаміни - навпаки, їх стає більше! Тож налягати на скромний (і не дуже смачний) дієтичний салат немає потреби. Краще ми з вами приготуємо ці чудові - і теж, між іншим, не особливо калорійні - морквяно-яблучні оладки до сніданку: такі смачні, що їх цілком можна назвати десертом!

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
65.60 - 100.60

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

500 г

Carrots

300 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст.л.

7 Flour 1kg

50 г

Spice Cinnamon Ground

0,5 ч.л.

Litniy Med Honey 750g

2 ст.л.

Aro Powdered Sugar 250g

2 ст.л.

Preparation steps

01

Яблука і моркву почистіть і натріть на середній терці.

02

Яйце злегка збийте з цукром.

03

Додайте яблука та моркву і перемішайте.

04

У цю масу просійте борошно і додайте корицю, добре перемішайте.

05

На сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладайте оладки і обсмажуйте на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.

06

Оладки можна подати, поливши їх медом або посипавши цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min