
Лимонний кисломолочний сир
Лимонний сир - це неймовірно смачний, ароматний, корисний, просто дивовижний десерт. Його можна використовувати як десерт, як крем для торта або як наповнювач для еклерів і кошичків. Щоб цедра віддала свій аромат, необхідно після її додавання до збитих яєць, дати отриманій масі настоятися півгодини. При приготуванні сиру також важливе ретельне проціджування для видалення цедри і нерозмішаного білка, інакше при тепловій обробці в кремі можуть з'явитися білі пластівці. Лимонний сир можна зберігати в холодильнику близько 3-х тижнів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
3 шт.
Homemade Butter
125 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Preparation steps
01
Збити на водяній бані яйця, влити проціджений лимонний сік, додати також цедру.
02
Додати в каструлю цукор і масло. Перемішати, до однорідної маси.
03
Варити поки цукор не розчиниться, суміш повинна бути густою. Перекласти готову суміш у банки, закрити кришкою. Дати настоятися кілька годин. Зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores