Кукурудзяна каша з мигдальним молоком і ваніллю - Image

Кукурудзяна каша з мигдальним молоком і ваніллю

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кукурудзяна каша - страва дуже корисна, і її, безсумнівно, візьмуть на замітку прихильники здорового харчування. Дуже важливо, що після будь-якої термічної обробки кукурудзяна крупа зберігає всі свої корисні компоненти. Така цінна якість цієї крупи притаманна далеко не кожному продукту. А вже якщо говорити про набір корисних речовин, то він вельми вражає: багатий вітамінний ряд (вітаміни групи B, вітаміни A, E, PP, бета-каротин, біотин), 20 мінералів (фосфор, натрій, мідь, залізо, кальцій, бор, титан, алюміній та ін.), клітковина, моно- і дисахариди. Кожен компонент робить продукт ще корисніше. Не можна не відзначити, що кукурудзяна каша примхлива в приготуванні і вимагає в процесі варіння постійного помішування.

Ingredients

Мигдальне молоко

500 мл.

Кукурудзяна мука (каша)

200 г.

Кешью

за смаком

Екстракт ванілі

за смаком

Мед

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Довести до кипіння мигдальне молоко, додати трохи солі і ванілі.

02

Кинути в кипляче молоко кашу, перемішати і варити на слабкому вогні, помішуючи вінчиком, 20 хвилин, поки каша не загусне.

03

Подавати кашу теплою, поливши медом. Перед самою подачею посипати кашу подрібненими горіхами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min