Кубанські сирники - Image

Кубанські сирники

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Бажаєте спробувати щось нове, незвичне та надзвичайно смачне? Тоді кубанські сирники до ваших послуг. Кубанські сирники відрізняються від звичних нам сирних, - в їх основі сир та спеціальне тісто. Ця чудова випічка нагодує усіх ваших гостей. Гарантовано ніхто не відмовиться спробувати ці сирники, так вони апетитно виглядають. Випічка є надзвичайно ситною, готується без особливих складнощів. Всього тридцяти хвилин достатньо, щоб цей шедевр був готовий і щоб усі гості залишилися задоволеними обідом і просили добавки. Кубанські сирники доречні завжди і усюди.

Ingredients

Борошно пшеничне

400 г.

Молоко

100 мл.

Масло вершкове

250 г.

Часник

5 зуб.

Сир

500 г.

Яйця

4 шт.

Сіль

1 ч. л.

Preparation steps

01

Просіяти борошно, потім змішати з сіллю і розтерти руками з вершковим маслом. Вершкове масло має бути кімнатної температури.

02

Влити в вершково-пшеничний пісок молоко і замісити тісто. Готове тісто на півгодини треба покласти в холодильник.

03

Перед приготуванням пирога дістати тісто з холодильника , дати йому трохи постояти при кімнатній температурі, розкачати і викласти тонким шаром на деко.

04

Сир натерти на крупній тертці і змішати з часником і яйцями. Суміш цю рівномірно викласти поверх тіста.

05

Поставити деко в духовку, розігріту до 180°С, на 30 хвилин. Готовий пиріг нарізати на невеликі прямокутні шматочки і дати їм охолонути.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кубанські сирники – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua