
Котлети з нуту з морквою
Нут - це жовтий горох, або як його ще називають - "турецький". Він дуже корисний і досить ситний. Котлети з нуту і моркви - дуже смачне і корисне блюдо. Це досить простий рецепт приготування легких і пікантних котлет з нуту. Можна готувати ці котлети про запас, заморожуючи їх у холодильнику, потім їх потрібно тільки розморозити і підсмажити, що займає зовсім небагато часу. Вони ідеальні для вегетаріанського харчування, для тих, хто сидить на дієті або воліє легкі страви для здоров'я і краси.
Ingredients
Нут
100 г.
Часник
1 зубчик
Морква
1 шт.
Чорний мелений перець
за смаком
Cіль
за смаком
Кунжут
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Горох нут замочити на ніч у холодній воді.
02
Вранці воду злити і перекласти нут в чашу для блендера і перебити його.
03
Моркву порізати невеликими кубиками. Часник очистити від лушпиння пропустити через прес.
04
Додати моркву і часник до нуту і знову перебити блендером до однорідного стану.
05
З отриманої маси сформувати котлети, обваляти їх в кунжуті і обсмажити на соняшниковій олії до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores