
Японський шоколадний пиріг
Виявляється, екзотична японська кухня славиться не тільки вишуканими ролами, карамельними курячими крильцями і ситною локшиною, але і неперевершеними десертами. Як, наприклад, шоколадний пиріг – традиційна для Японії солодка страва, яку подають до звичайного сімейного чаювання, а також печуть до приходу важливих гостей. Його родзинка – у використанні алкоголю (у нашому випадку рому). Завдяки цьому свіжоспечений пиріг набуває незвичайний аромат і смак. Той, хто не бачив процес приготування випічки, ніколи не здогадається, що саме додавали в тісто. Ще одна особливість пирога – в способі приготування: за настільки хрусткою шоколадною скоринкою ховається трохи недопечена, волога серединка.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
30 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
100 г.
Top Grade Wheat Flour
10 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
за смаком
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
20 г.
Pott Rum 54% 0.7l
10 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
130 мл.
Preparation steps
01
Білок відокремити від жовтка і окремо збити їх з цукром. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані.
02
З'єднати борошно з какао і просіяти. Додати борошно до молока і розмішати. Обережно додати збитий жовток, ром, ваніль, а потім білок.
03
Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 160 ° C.
04
Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores