
Фініковий пудинг
Пудинг вважається класичним традиційним десертом родом з Великобританії. Його готують з цілком стандартного набору звичайних продуктів, який знайдеться в холодильнику у кожної господині. Гармонійно в пудингу відчувають себе фрукти, ягоди та різні прянощі. Згідно англійським кулінарним традиціям цю страву подають на Різдвяні свята. У рецепті фінікового пудингу замість звичайного цукру можете використовувати коричневий цукор. Завдяки ньому десерт набуде яскравий, бурштиновий колір і заграє карамельними нотками. При подачі ароматний пудинг можна полити жирними вершками або приготованим заздалегідь карамельним соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Pitted Dates 500g
300 г.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Homemade Butter
125 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
7 Flour 1kg
170 г.
Baking Soda 500g
1 ч. л.
Preparation steps
01
Фініки залити кип'яченою водою, додати соду на кінчику чайної ложки, перемішати і залишити на 30 хвилин.
02
Далі збити в блендері.
03
Вершкове масло розтерти з цукром.
04
У масу по одному ввести яйця.
05
В отриману масу ввести фінікову масу і борошно.
06
Перемішати і залишити на півгодини.
07
Випікати при температурі 180°C протягом 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores