
Яєчний коблер
"Коблер" - це солодкий пиріг, що відноситься до американської кухні. Кажуть, що коблери готували ще перші переселенці, тому цей пиріг є і в англійській кухні. Його особливість у тому, що начинка (соковиті ягоди, фрукти) знаходяться знизу, а зверху - солодке тісто. Такий собі пиріг, поставлений з ніг на голову. Запропонований же яєчний коблер схожий на згадану страву лише тим, що роль скоринки, що знаходиться зверху, виконують, в якійсь мірі, шматочки батона, поставлені на "ребро". Ось, мабуть, і вся подібність, бо запропонований коблер - ситна страва з таких інгредієнтів, як шинка, помідори, сир та яєчно-молочна заливка. Якщо Ви любите гарячі бутерброди, яєчні запіканки, Вам, без сумніву, сподобається яєчний коблер.
Ingredients
Нарізний білий батон
1 шт.
Яйця
4 шт.
Помідори
3 шт.
Шинка
0,5 кг.
Сир
150 г.
Вершкове масло
100 г.
Молоко
150 мл.
Сіль
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Мускатний горіх
за смаком
Зелень
за смаком
Preparation steps
01
Тонким шаром вершкового масла намазати скибочки батона.
02
Поставити їх ребром у змащену соняшниковою олією форму.
03
Між скибочками батона покласти часточки помідорів і нарізаної шинки.
04
Яйця збити з молоком, додати сіль, перець, мускатний горіх.
05
Залити цією сумішшю батон з ковбасою і помідорами.
06
Зверху посипати тертим сиром. Запекти в духовці до готовності омлету і рум'янцю сиру при температурі 120°C.
07
При бажанні прикрасити зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores