
Easter cake without yeast
У сучасному світі вже все можна купити в супермаркетах. Але все таки залишилося ще чимало господинь, які люблять робити все своїми руками. У тому числі і паски - головну страву на Воскресіння Христове. Якщо ви не дуже любите дріжджове тісто, або ж просто не хочете довго з ним возитися, то ми пропонуємо вам такий рецепт паски без дріжджів. На смак ви не відрізните його від звичайного, а часу витратите значно менше на його приготування. Прикрасьте паску збитим цукром, і посипте кондитерською присипкою. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 стакан
Homemade Butter
70 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч.л.
Mriya Vanilla Sugar 10g
2 г.
Raisins
75 г.
Assorti Candied Fruits
50 г.
Preparation steps
01
Родзинки попередньо промити і висушити. Відокремити жовтки від білків. Жовтки розтерти з цукром до однорідної маси. Додати вершкове масло кімнатної температури і збити міксером до розчинення цукру.
02
Окремо в ємності перемішати борошно, ванілін і розпушувач. Отриману суміш додати до збитих жовтків з цукром і маслом. Збиваючи міксером перетворити масу в крихту. Додати молоко і добре перемішати.
03
У сухій, чистій ємності збити білки в пишну, круту піну, додати в тісто, обережно перемішати. Додати родзинки (цукати за бажанням) і знову перемішати.
04
У змащені вершковим маслом форми вилити тісто, залишаючи місце до краю, помістити в розігріту до 200°C духовку і випікати 50-60 хвилин. Готовність перевірити дерев'яною паличкою.
05
Коли паски охолонуть, змастити збитим з цукровою пудрою в міцну піну білком (1 білок, 100 г. цукрової пудри) і посипати кондитерською присипкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores