
Сушені яблука
Безсумнівно, свіжі фрукти - це дуже смачно і корисно. Але що поробиш, якщо в холодну пору року не завжди вдається знайти фрукти, які були б такими ж корисними. Ось саме в такий час нам на допомогу приходять сухофрукти. При правильному сушінні вони зберігають практично всі ті вітаміни і мікроелементи, які є в свіжому фрукті. Тому, щоб запастися корисними вітамінами на зиму, ми вам пропонуємо рецепт правильного сушіння яблук. Ця справа не забере у вас багато часу, зате потім ви можете варити смачні узвари, додавати сухофрукти з яблук в пироги та інші вироби. Або навіть їх можна їсти просто так. Головне, що це дуже корисно, що так важливо взимку, коли вітамінів мало, а грип так і норовить потрапити до вас додому.
Ingredients
Яблука
5 кг.
Preparation steps
01
Яблука помити і порізати на невеликі шматочки. Залежно від величини яблука, десь на 12-16 шматочків. Викласти на деко. Середину і насіння вирізати не потрібно. Увімкнути духовку, температуру на мінімум, поставити деко з яблуками на верхній ярус.
02
Духовку до кінця не закривати і залишити так на кілька годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores