Десерт із винограду та яблук - Image

Десерт із винограду та яблук

Number of servings: 3Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Десерт із виноградом і яблуками - смачний, корисний і що важливо для багатьох: низькокалорійний фруктово-вершковий десерт. Соковиті половинки ягід винограду і ароматні кубики яблук у вершковому соусі сподобаються не тільки прихильникам здорового харчування, але й усім, хто спробує ці ласощі. Їх приготування не займе багато часу. Приготувати вершковий соус із йогурту і маскарпоне Вам допоможе міксер. Сир маскарпоне додасть соусу незвичайно вершковий смак. У складі соусу немає цукру, цілком достатньо солодкості винограду і йогурту, а коричневий цукор використовується за бажанням для прикраси.

Ingredients for the recipe

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
65.60 - 100.60

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

50 g

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

450 г.

Fanni Yogurt 2.2% 750g

225 г.

Mlekoma Mascarpone Cheese 250g

125 г.

John Top Lemon Dressing 230ml

1 ч. л.

Walnut

для прикраси

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

для прикраси

Preparation steps

01

Виноград розрізати навпіл. Яблука нарізати невеликими кубиками.

02

Вичавити сік лимона, для того, щоб яблука не потемніли. Перемішати.

03

Збити міксером йогурт і сир маскарпоне. Додати до яблук і винограду.

04

Перемішати і відправити в холодильник на 20 хвилин. Прикрасити горіхами і коричневим цукром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min