Бульйон дасі з овочами - Image

Бульйон дасі з овочами

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Пропонуємо вам зануритися в надзвичайну атмосферу Східної (а саме японської ) кухні. Цікавий і смачний бульйон з водоростей і моркви відразу ж зверне на себе увагу справжніх цінителів даної кухні. А також тих, хто піклується про свою фігуру. Адже бульйони з м'яса виходять досить ситні і калорійні, а от з овочів - це і смачно, і низькокалорийно. Та що вже там говорити - це і корисно. Адже у водоростях величезна кількість йоду, що дуже корисний, особливо в наш час, коли екологія настільки забруднена. Напевно, цих причин вже достатньо, щоб ви загорілися бажанням приготувати бульйон з водоростей і овочів для цікавих і нових супів.

Ingredients

Вода

600 мл.

Картопля

1 шт.

Дайкон

1 шт.

Морква

1 шт.

Сушені водорості комбу

1 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

На дно каструлі рівномірно розкласти водорослі, попередньо порізати їх на шматочки. Потім очистити та нарізати скибочками моркву, дайкон і картоплю. Покласти поверх водоростей.

02

Залити все водою та накрити кришкою. Готувати до кипіння на маленькому вогні. Після чого варити ще 30 хвилин.

03

Готовий бульйон посолити, потім процідити. Зварені в бульйоні водорості і овочі можна з'їсти відразу, а бульйон використовувати для приготування супів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min

Бульйон дасі з овочами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua