
Печиво із кисломолочного сиру
Кисломолочний сир - чудовий продукт, отриманий шляхом сквашування молока та відділення сироватки від твердої маси. Корисність цього продукту незаперечна. До того ж, його засвоювання людським організмом відбувається досить швидко і з легкістю. Вміст білків (вони засвоюються повністю), найважливіших амінокислот, а також кальцію, фосфору, заліза, численних вітамінів (їх більше десяти) робить цей кисломолочний продукт незамінним. Кисломолочний сир дуже затребуваний в кулінарії. Він - інгредієнт сирників, манників, вареників, ватрушок, запіканок і т.д. У цьому рецепті пропонується приготувати із кисломолочного сиру смачне і корисне печиво.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
250 г.
Homemade Butter
250 г.
Top Grade Wheat Flour
40 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Almond Nuts 150g
20 г.
Preparation steps
01
Розм'якшене масло перемішати з протертим сиром до отримання однорідної маси. Додати просіяне борошно, замісити тісто. Горіхи подрібнити в блендері і додати до тіста.
02
Розкачати тісто, нарізати кружечками і посипати цукром. Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером і викласти печиво. Поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores