Печиво "Кава з молоком" - Image

Печиво "Кава з молоком"

Number of servings: 8Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Любите вранці пити каву з молоком? Пропонуємо Вам приготувати печиво з такою ж назвою - смачне, дуже ароматне, з легким присмаком кави. Печиво "Кава з молоком" - цікавий рецепт розсипчастого і ніжного печива. Рецепт простий, швидкий у приготуванні, а результат - чудовий. При бажанні замість розчинної кави можна використовувати мелену, яку після приготування на молоці і остигання краще процідити через дрібне сито для заварювання чаю. Скориставшись цим рецептом домашньої випічки, Ви ще раз переконаєтеся, що власноруч приготоване печиво смачніше магазинного.

Ingredients

Молоко

50 мл.

Вершкове масло

100 г.

Цукор

150 г.

Яйця

2 шт.

Розчинна кава

3 ч. л.

Розпушувач

2 ч. л.

Борошно

250 г.

Preparation steps

01

Молоко закип'ятити, додати каву, перемішати і остудити.

02

Розтерти масло з цукром. Додати по одному яйця, ретельно збиваючи кожне.

03

Додати в отриману масу молоко з кавою, перемішати.

04

Змішати борошно з розпушувачем і з'єднати всі інгредієнти.

05

Вологими руками сформувати з тіста невеликі коржики і викласти їх на деко, застелене папером для випічки.

06

Випікати в духовці, розігрітій до 180°C 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Печиво "Кава з молоком" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua